Vrei cazare in Costinesti vara asta?


E stiut deja ca vara si marea merg mana-n mana. Multi dintre noi nici nu simt ca este vara pana nu ajung la mare, in special de cand am absolvit facultatea si ne-am gasit cu totii joburi care mai decare mai solicitante si mai interesante. Planuiesc de mult timp o vacanta la mare pentru vara asta si initial aveam de gand sa plec undeva in strainatate, insa am vazut cateva poze ale unor prieteni care au petrecut minivacanta de 1 mai in Costinesti si m-am hotarat sa revizitez statiunea copilariei mele. Am intrat rapid pe site-ul cu cele mai bune oferte de cazare costinesti de la propietari: cazarecostinesti.ro si am rezervat in 2 minute o camera la super pret.

Istoricul statiunii Costinesti


Pentru cei care nu stiu, statiunea Costinesti a fost amenajata acum 65 de ani in apropierea Lacului Costinesti pentru taberele de vacanta ale elevilor din toata tara. Incet incet, Costinestiul a inceput sa fie din ce in ce mai vizitat de catre familii si grupuri de prieteni si asa s-a ajuns la statiunea pe care o stim.
Nimeni nu stie cate mii sau milioane de tineri s-au distrat, au ras sau au legat prietenii in Costinesti, vara de vara, de atatia ani. Cert este, totusi, ca statiunea Costinesti este inca denumita “Statiunea Tineretului” sau “Statiunea care nu doarme niciodata”, fiind un loc potrivit pentru persoane de toate varstele care isi doresc sa evadeze de la cotidian.
Diversitatea turistilor pe care ii poti vedea intr-o seara de vara in Costinesti este impresionanta si tipica zonei, spre deosebire de alte statiuni care sunt clar directionate unei singure categorii de persoane. Pentru mine, este impresionant ca atat de multi straini cauta cazare Costinesti si fac rezervari chiar si cu luni inainte.

Particularitati ale statiunii Costinesti


Printre elementele proprii statiunii Costinesti trebuie mentionata epava navei Evangelia, construita in acelasi santier naval ca si Titanicul. Aceasta a fost intentionat lasata sa esueze in apele Marii Negre in 1968, dupa doar douazeci si patru de ani de navigatie, din cauza unor complicatii birocratice.
Costinestiul este una dintre putinele statiuni care are si propriul imn, compus de trupa “Amicii”.
Nisipul fin, destul de rar in tara noastra, este un alt avataj de care se bucura turistii care aleg sa viziteze Costinestiul.
Galele, expozitiile si concertele organizate in Costinesti au ajutat la crearea renumelui de “Statiunea Tineretului”, pentru ca aici aveau si au loc in continuare cele mai antrenante evenimente si spectacole.

Ah, mai era nevoie sa amintesc de satul de vacanta?

Unde gasesti cazare in Costinesti


Daca ajungi in Costinesti chiar si fara sa planifici o vacanta aici, gasesti locuri de cazare din belsug si pentru toate buzunarele. Diversitatea, la fel ca si in cazul turistilor, este impresionanta si surprinzatoare, la fel ca si constatarea ca toate astea creeaza o atmosfera proprie statiunii. Cele mai ieftine oferte de cazare le gasiti pe portalul turistic cazare.org, mai exact in pagina cazare Costinesti.
Una dintre cele mai populare alegeri cand vine vorba de cazare in Costinesti sunt casutele de lemn sau de piatra. Preturile sunt decente si acestea sunt ideale atat pentru familii cat si pentru grupuri de prieteni.
O alta varianta convenabila de cazare sunt hotelurile din Costinesti, preturile acestora fiind mai mult decat decente in special in afara sezonului estival.
Vilele si pensiunile pot fi mai departe de plaja decat majoritatea hotelurilor, insa avand in vedere ca statiunea nu este foarte mare sunt si ele o varianta viabila pentru locurile de cazare din Costinesti indiferent de bugetul pe care il aveti disponibil.
Bineinteles, o varianta la fel de populara si adecvata este si cazarea la particulari in Costinesti. Avand in vedere programul unui turist in timpul unei vacante la mare, exista sanse foarte mari sa nu va intalniti cu proprietarul decat in ziua venirii si cea a plecarii.